Συχνές Ερωτήσεις

Εκδηλώσεις- Δράσεις ΕΕΛΛΑΚ

Βεβαίωση παρακολούθησης

Αν επιθυμείτε κάποια βεβαίωση συμμετοχής  μια εκδήλωση ή σεμινάριο του οργανισμού μας,  στο οποίο είχατε δηλώσει συμμετοχή και είχατε παρακολουθήσει, στείλτε μας ένα email στο info at eelak.gr, αναφέροντας την εκδήλωση και το ονοματεπώνυμο σας.


Εφαρμογές ΕΛ/ΛΑΚ

Ποια αντίστοιχη εφαρμογή ΕΛ/ΛΑΚ υπάρχει για την εμπορική εφαρμογή που χρησιμοποιώ;

Στο https://mathe.dev.ellak.gr/?page_id=135 μπορείτε να βρείτε έναν πίνακα ισοδύναμων (ή και καλύτερων) εφαρμογών ανοικτού κώδικα, ο οποίος εμπλουτίζεται συνεχώς με τις προτάσεις της κοινότητας


Άδειες Creative Commons

Πώς επιλέγω μια άδεια Creative Commons για τα έργα μου;

Αν θέλετε να μοιραστείτε το περιεχόμενο, τις φωτογραφίες σας , τα βίντεο σας ή τα άρθρα σας με όλον τον κόσμο, υπάρχουν αρκετά είδη αδειών που προσφέρονται από το Creative Commons που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν.

Διαβάστε αυτόν οδηγό για να επιλέξετε  μια άδεια για τα έργα σας

Πώς κάνω αναφορά σε έργα με άδεια Creative Commons;

Αν δεν είστε σίγουροι πως να κάνετε αναφορά σε έργα που διανέμονται με άδειες Creative Commons, διαβάστε αυτές τις οδηγίες .


Προτάσεις – Ιδέες

Πώς μπορώ να στείλω σχόλια και προτάσεις για τους ιστότοπους ή τις δράσεις σας;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την φόρμα επικοινωνίας ή να μας στείλετε ένα μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης


Διάφορα

Πώς μπορώ να καταχωρήσω ένα άρθρο ή μια εκδήλωση;

Ως μέλη της κοινότητας μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά στις δράσεις και τα sites του dev.ellak.gr, στα οποία  μπορείτε να γράψετε και να υποβάλετε άρθρα για δημοσίευση.  (Αναλυτικές οδηγίες δημοσίευσης άρθρου δείτε εδώ ). Μην ξεχνάτε ότι όλα τα άρθρα που υποβάλλετε, δημοσιεύονται κάθε μήνα στο ενημερωτικό δελτίο που αποστέλλεται από την ΕΕΛ/ΛΑΚ  σε περίπου 48000 εγγεγραμμένους χρήστες.

Στις εκδηλώσεις που δημοσιεύονται στη κεντρική σελίδα του dev.ellak.gr, μπορείτε ως μέλη της κοινότητας να δημοσιεύετε τις εκδηλώσεις που διοργανώνετε εσείς  ή μάθατε για αυτές και θέλετε να τις γνωστοποιήσετε στην κοινότητα. (Αναλυτικές οδηγίες δημοσίευσης εκδήλωσης δείτε εδώ )